Sorell blanc amb flors
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: estiu
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 Kg de sorell
- 2 cebes de figueres
- Alls
- Pebre negre amb gra
- Nou moscada
- Pebre blanc
- Farigola
- Orenga
- Vinagre de Xeres
- Sucs de taronja
- Sucs de llimona
- Sucre
- Sal
- Farina
- Oli d'oliva
4 racions
Elaboració
Netejarem el sorell, de tripes i les espines que tenen als lloms i el salarem.
El passarem per la farina i el fregirem quan estiguin fregit el posarem amb paper de cuina per que deixin anar tot l'oli.
Per fer el escabetx posarem una cassola al foc li posarem un raig d'oli d'oliva, el posarem a foc suau, i anirem posant una mica de nou moscada en pols, farigola, orenga, pebre negra amb gra, i una fulla de llaure.
Mentre l'oli s'anirà amassaran amb totes l' especies que hi em posats.
També hi posarem els alls sencer i la ceba tallada amb juliana, quan estigui a mitig fer i posarem mitig got d'aigua i dos gots de suc de taronja natural i mitig got de vinagre de xeres i el suc de una llimona tirarem una mica de sal i pebre i una mica de sucre moreno per treure una mica l'acides deixarem que es refredi a temperatura amb vien.
Muntarem el plat amb al peix l'i-tirarem pel damunt la vinagreta que amb fet, amb las flors que haurem triat per decorar i deixarem el plat per h acabat.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2484 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.