Cassola de pollastre i carxofes amb arròs caldós i vi blanc
Categoria:
Altres
Típica de: Espanya → Cataluna-La Llagosta
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 pollastre mitjà (amb el fetge)
- 2 carxofes
- 350 g d’arròs
- 1 pebrot morrut
- 1 all
- 1 ceba
- 100 g de pèsols
- 100 g de faves
- 1 fulla de llorer
- 1 nyora
- 1 l de brou de pollastre
- 1/2 got de vi blanc
- Oli, sal, julivert, safrà
4 racions
Elaboració
Fregiu amb un xic d’oli el pollastre tallat a trossos i salat.
A part, coeu el pebrot i reserveu-lo.
En una cassola de fang amb oli, sofregiu la ceba a foc lent.
Afegiu a la cassola les carxofes tallades a quarts i la fulla de llorer.
Tot seguit, aboqueu-hi el brou, el pollastre, els pèsols i les faves.
Piqueu en el morter el fetge cuit, l’all, el julivert, el safrà i la carn de la nyora, i ho barregeu
tot amb el vi.
Incorporeu la picada a la cassola juntament amb el pebrot.
Finalment, hi afegireu l’arròs i el deixareu coure uns 20 minuts.
Serviu el plat al moment, ben caldós.
Etiquetes: Arros Carxofes Pollastre Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2659 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.