Conill amb romaní
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 conill
- 2-3 alls
- Conyac
- Dues o tres branques de romaní fresc
Elaboració
En una cassola amb oli d'oliva, es sofregeixen els alls tallats a làmines fines. Quan agafen color, es retiren i es fregeix el conill tallat a trossos. Quan està daurat, s'hi afegeix un bon raig de conyac i es flambeja. Quan s'hagi apagat la flama, s'afegeixen els alls, les branques de romani i una mica d'aigua i es deixa coure a foc lent uns 45 minuts. Cal vigilar que no quedi sec, si fos així, s'afegeix una mima més d'aigua. Una altra manera de fer-lo, en comptes de fregir els alls al començar, és posar dues o tres cullerades d'allioli una vegada el conill estigui cuït. Es barreja bé, es deixa un parell de minuts al foc i ja estàrà llest. Senzill i boníssim
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6229 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.