Brownie
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Típica de: Estats Units (EUA)
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 115 g de mantega
- 230 g de xocolata
- 150 g de sucre blanc
- 3 ous
- 50 g de sucre morè
- 80 g de farina
- 2 cullerades de cacau en pols sense sucre (11 g.)
- 1/4 de cull/cafè de sal
- Essència de vainilla
- Un grapat de nous pelades
Elaboració
Es preescalfa el forn a 180ºC.
Es fonen la xocolata juntament amb la mantega i es deixa refredar una mica.
Tot seguit s'hi incorpora el sucre i es barreja.
Després s'incorporen els ous d'un en un i també la vainilla.
En un bol es barreja la farina, el cacau, el sucre morè i la sal i s'afegeix a la mescla anterior.
S'agrega un grapat de nous mig picades i es barreja bé.
S'aboca la mescla en un motlle quadrat de 24 cm. untat amb mantega i es fica al forn durant 30-35 minuts.
Un cop fora del forn, quan ja està fred, s'espolsa amb sucre llustre i es talla a quadrats.
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2500 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.