Magdalenes tipus Brownie
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 100 gr. de mantega
- 60 gr. de xocolata de cobertura
- 100 gr. de sucre
- 2 ous
- 1 c/ café de vainilla en pols
- 60 gr. de nous (trencades)
- 70 gr. de farina tamizada
- Polsim de sal
4 racions
Elaboració
Posar la mantega a trozets en un pot, a sobre la xocolata, també a trozets. A poc a poc, anem remenant fins que quedi homogenitzada la barreja.
A continució afegim el sucre, remenem molt be la barreja, ...es treu del foc i es deixa en el mateix pot que es refredi.
Un cop la barreja está freda, posem els ous d'un en un, barrejant molt be. Posar la vainilla i la farina amb el polsim de sal, continuarem remenant fins que estigui tot barrejat, i finalment posem les nous.
Tindrem els motlles (jo les vaig posar en "flameres" de paper de plata) enfarinades. Aboquem la barreja als motlles (unes 3/4 parts), posem en una safata d'anar al forn, que previament hem escalfat a 180ºC
Passat uns 15 minuts mirar-ho, punxant amb un escuradents. Si surt net....!bon profit!
Notes
Es podem menjar de postres, com per berenar o igual esmorzar
Etiquetes: Postres Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1895 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.