Magdalenes tipus Brownie

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 100 gr. de mantega
  • 60 gr. de xocolata de cobertura
  • 100 gr. de sucre
  • 2 ous
  • 1 c/ café de vainilla en pols
  • 60 gr. de nous (trencades)
  • 70 gr. de farina tamizada
  • Polsim de sal

4 racions

Elaboració

Posar la mantega a trozets en un pot, a sobre la xocolata, també a trozets. A poc a poc, anem remenant fins que quedi homogenitzada la barreja.
A continució afegim el sucre, remenem molt be la barreja, ...es treu del foc i es deixa en el mateix pot que es refredi.
Un cop la barreja está freda, posem els ous d'un en un, barrejant molt be. Posar la vainilla i la farina amb el polsim de sal, continuarem remenant fins que estigui tot barrejat, i finalment posem les nous.
Tindrem els motlles (jo les vaig posar en "flameres" de paper de plata) enfarinades. Aboquem la barreja als motlles (unes 3/4 parts), posem en una safata d'anar al forn, que previament hem escalfat a 180ºC
Passat uns 15 minuts mirar-ho, punxant amb un escuradents. Si surt net....!bon profit!

Notes

Es podem menjar de postres, com per berenar o igual esmorzar


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1895 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: