Vetes amb gambes

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 gr. de vetes
  • 300 gr. de gambes
  • 5 grans d'alls
  • Vi blans
  • Mantega
  • Formatge ratllat
  • Julivert

Elaboració

Bullim les vetes 8 minuts. Passat aquest temps, treiem l'aigua d'olla i en posem de freda. Reservem.
Sofregim els alls picats, a la cassola que desprès posarem les vetes, quan tinguin color afegim la mantega, i les gambes, remenem, afegim el julivert picat (mitja bossa) i el vi blanc (mig got), deixem que evapori.
Posem les vetes escorregudes a la cassola, remenem, afegim l'altre meitat del julivert i el formatge ratllat, remenem de nou...i ja está !!!

30min

Notes

De formatge no dic quantitats, doncs depén de cadescú..... a casa ens agrada amb molt de formatge


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3723 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: