Vetes amb gambes
Categoria:
Arrossos i pastes
Estació: primavera estiu tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 gr. de vetes
- 300 gr. de gambes
- 5 grans d'alls
- Vi blans
- Mantega
- Formatge ratllat
- Julivert
Elaboració
Bullim les vetes 8 minuts. Passat aquest temps, treiem l'aigua d'olla i en posem de freda. Reservem.
Sofregim els alls picats, a la cassola que desprès posarem les vetes, quan tinguin color afegim la mantega, i les gambes, remenem, afegim el julivert picat (mitja bossa) i el vi blanc (mig got), deixem que evapori.
Posem les vetes escorregudes a la cassola, remenem, afegim l'altre meitat del julivert i el formatge ratllat, remenem de nou...i ja está !!!
30min
Notes
De formatge no dic quantitats, doncs depén de cadescú..... a casa ens agrada amb molt de formatge
Etiquetes: Pasta Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3723 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.