Fideus a la cassola
Categoria:
Arrossos i pastes
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Mig quilo de fideus
- Tres tires de costelló de porc
- Sis salsitxes
- Vuit o deu talls de pollastre
- Un raig d'oli d'oliva
- Un pols de sal
- Un parell de cebes
- Un parell de tomates
- Un litre mes o menys de brou o aigua
4 racions
Utensilis
Una cassola, un cassó , un ganivet de cuina i unapicadora.
Elaboració
Primer de tot hem de tenir la carn trossejada.
Passem a posar una cassola al foc amb una mica d'oli i sofregim be tota la carn una mica salada; i la reservem en un plat. Després en la mateixa cassola i oli, i fem un sofregit de ceba i tomata.
Un cop tinguem el sofregit fet i afegim la carn i donem unes voltes uns minuts.
Tindrem a punt el brou bullent.
Afegim els fideus a la cassola i donem unes voltes, i seguidament afegim el brou bullent, remenem una mica i tapem la cassola.
Ha de coure uns vint minuts ; que anirem remenant de tant en tant.
Etiquetes: Pasta Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6922 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.