Fideus a la cassola

Ingredients

  • Mig quilo de fideus
  • Tres tires de costelló de porc
  • Sis salsitxes
  • Vuit o deu talls de pollastre
  • Un raig d'oli d'oliva
  • Un pols de sal
  • Un parell de cebes
  • Un parell de tomates
  • Un litre mes o menys de brou o aigua

4 racions

Utensilis

Una cassola, un cassó , un ganivet de cuina i unapicadora.

Elaboració

Primer de tot hem de tenir la carn trossejada.
Passem a posar una cassola al foc amb una mica d'oli i sofregim be tota la carn una mica salada; i la reservem en un plat. Després en la mateixa cassola i oli, i fem un sofregit de ceba i tomata.
Un cop tinguem el sofregit fet i afegim la carn i donem unes voltes uns minuts.
Tindrem a punt el brou bullent.
Afegim els fideus a la cassola i donem unes voltes, i seguidament afegim el brou bullent, remenem una mica i tapem la cassola.
Ha de coure uns vint minuts ; que anirem remenant de tant en tant.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6922 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: