Brownie de xocolata blanca amb avellanes i taronja confitada

Ingredients

  • 60 gr . de sucre
  • 150 gr . de xocolata blanca
  • 100 gr . de farina
  • 75 gr . de mantega
  • 3 ous
  • Un rajolí de vainilla
  • 75 gr . d'avellanes
  • 50 gr . de taronja confitada

6 racions

Elaboració

Primer trossegem les avellanes i la taronja confitada .
D'altra banda, en un cassó fonem la mantega juntament amb la xocolata blanca .
En un bol a part, començarem a barrejant els ous, i el sucre. Seguidament afegim un rajolí de vainilla, també la barreja de mantega i la xocolata . Després, incorporem la farina tamisada poc a poc, ho barregem molt bé, fins que la massa quedi homogènia. Finalment, incorporem les avellanes i la taronja confitada .
És el moment de preparar la safata del forn. Untem la safata amb mantega i la empolvorem amb farina. Afegim la massa del brownie, ho posem al forn a 180 graus durant 25 minuts .
El traurem,i quan estigui fred el tallarem en porcions, empolvorem amb una capa una mica generosa de sucre glas .
Exquisit brownie !!

35min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3378 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: