Coc tradicional amb troçets de xocolata

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 ous
  • 150 gr de sucre
  • 150 gr de farina
  • 150 gr de mantequilla
  • 1/2 got de llet
  • 1 ració de llevadura "Royal"
  • 1 tauleta de xocolata

6 racions

Elaboració

- Precalentem el forn a 150 ºC
- Amb un bol fons i afegim el sucre i la mantequilla ( es recomanable desfer-la una mica per facilitar el procès)
- Tot seguit afegim els ous i batem bé durant 2 min.
- Afegim el mig got de llet ( per els qui no els i agradi la llet com es el meu cas, se li pot afegir un yogurt natural), la farina i la llevadura.
- Quan tinguem tota la massa homogènia afegim la xocolata ( jo la trossejo en dauets petits )i acabem de remanar bé per que quedi ven repartida la xocolata.
- En el bol en el que ho ficarem al forn l'untem amb mantequilla i espolsem una mica de farina per evitar que costi desenganxar-lo un cop fet.
- A una temperatura de 150ºC amb uns 30 min tindria que ser suficient ( cada forn es diferent) recomano anar revisant cada 5 min amb un escuradents per evitar que es cremi.
- Un cop tret se li pot afegir sucre "glasé" per donar-li color i un gust més dolç.

1h


Recepta de cuina de Coc tradicional amb troçets de xocolata

El coc ia fet

Recepta de cuina de Coc tradicional amb troçets de xocolata

Al forn

Recepta de cuina de Coc tradicional amb troçets de xocolata

Preparat per ficar al vol del forn

Recepta de cuina de Coc tradicional amb troçets de xocolata

Tots els ingredients

Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6169 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
Molt guapa aquesta coca Pau.

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: