Magdalenes amb troços de xocolata

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 200gr de farina amb llevat
  • 1 culleradeta de llevat en pols
  • 180gr de sucre
  • 3 ous
  • 2 cullerades soperes de llet
  • 70 gr de xocolata
  • 170gr de mantega

12 racions

Utensilis

- Batador
- 2 bols
- Motlles per a magdalenes

Elaboració

1. Encendre el forn a 190ºC. Posar la xocolata en una bossa i amb l'ajuda de la mà de morter esmicolar la xocolata.
2. En un bol tamisar la farina amb el llevat. En un altre bol barrejar el sucre, la mantega, els ous i de mica en mica afegir la farina, quan tinguem la barreja feta afegir-hi la llet i despres la xocolata.
3. Omplir 3/4 dels motlles i enfornar 15-20 minuts.

1h

Notes

Deixar refredar, si les poseu en un recipient hermètic es concerven uns 2 dies.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5968 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

2 comentaris:

Àngels Fernández Guillén diu:
Aquestes magdalenes deuen ser molt bones i atractives per als nens.
Agnès Escobet diu:
Si queden molt bones, i no només atractives per als nens si no que també per als no tant nens jejejej

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: