Magdalenes amb troços de xocolata
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 200gr de farina amb llevat
- 1 culleradeta de llevat en pols
- 180gr de sucre
- 3 ous
- 2 cullerades soperes de llet
- 70 gr de xocolata
- 170gr de mantega
12 racions
Utensilis
- Batador
- 2 bols
- Motlles per a magdalenes
Elaboració
1. Encendre el forn a 190ºC. Posar la xocolata en una bossa i amb l'ajuda de la mà de morter esmicolar la xocolata.
2. En un bol tamisar la farina amb el llevat. En un altre bol barrejar el sucre, la mantega, els ous i de mica en mica afegir la farina, quan tinguem la barreja feta afegir-hi la llet i despres la xocolata.
3. Omplir 3/4 dels motlles i enfornar 15-20 minuts.
1h
Notes
Deixar refredar, si les poseu en un recipient hermètic es concerven uns 2 dies.
Etiquetes:
Magdalenes Fàcil
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5968 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.