Biscuit de xocolata
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Amposta
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200 gr de farina.
- 10 gr de llevat royal.
- 4 ous.
- 100 gr de xocolata 70% cacau.
- 150 gr de sucre.
- 70 gr d'oli d'oliva suau.
- 1 iogurt natural.
10 racions
Utensilis
Este esta fet en la thermomix, pero també es pot fer sense.
Elaboració
Tamisar la farina juntament amb el llevat i reservar.
Ratlleu la xocolata amb la thermomix fins a deixar pols.
Posar les papallones a la thermomix i afegir els ous i el sucre, programar 6 minuts a velocitat 3,5. Afegir la xocolata, el iogurt i l'oli, posem 15 segons a velocitat 4.
Afegir la farina barrejada amb el llevat, barrejar 3 segons a velocitat 4.
Preparar un motlle allargat tipus plum-cake greixat amb mantega, al forn a 170 º en forn preescalfat durant més o menys 25-30 minuts.
Comprovar la cocció però no obrir la porta del forn durant els 20 minuts següents a la seva entrada.
Desemmotlleu quan aquest tebi i decorar al gust.
45min
Etiquetes: Dolços Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4367 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.