Tempura de carxofes
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per thermomix
Típica de: Espanya → Delta del ebre
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 150 gr d'aigua molt freda.
- 50 gr de glaçons de gel.
- 1 rovell d'ou.
- 5 g de sal.
- 5 g de sucre.
- 100 gr de farina de blat.
- 50 gr de farina d'arròs.
- 1 / 2 culleradeta de llevat en pols.
Utensilis
Una paella per freixir.
Elaboració
Posar en la gerra de l'thermomix l'aigua i els gels, programar velocitat 5 per triturar el gel.
Sabrem que ja està quan no escoltem el soroll del gel Tustar contra les parets del vas. Afegir el rovell d'ou 4 segons a vel 3. Posar els altres ingredients i barrejar 10 segons a velocitat 6.
Tallar les carxofes a grills fins i posar-los dins de la gerra, remoure amb l'espàtula, escalfar oli i anar fregint per tandes. Deixar escórrer sobre paper de cuina.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2555 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.