Crema de cacau casolana
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per thermomix
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 100 gr d'avellanes torrades.
- 150 gr de sucre.
- 100 gr de xocolata, mínim 55% cacau.
- 100 gr de xocolata amb llet.
- 100 gr de xocolata blanca.
- 200 gr de llet.
- 120 gr d'oli de gira-sol.
12 racions
Elaboració
Amb la gerra de la Thermomix ben seca posarem les avellanes i el sucre, polvoritzant 20 segons a velocitat 5-7-9-10.
Afegirem les xocolates trossejats, i tornarem fer el mateix procés que amb les avellanes.
Ara posarem la llet i l'oli, programarem 7 minuts, velocitat 5 temperatura 50º.
ara ja la podem envasar i un cop freda la mantindrem a la nevera.
La veritat és que a casa agrada més que les que es poden comprar a qualsevol botiga.
10min
Notes
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2792 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.