Carxofes a la brasa
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 carxofes de mitjanes a grosses
- Sal
- Oli d'oliva
4 racions
Utensilis
Barbacoa amb llenya o carbó.
Elaboració
Talla la base per a que aguanten de peu, picar-les una mica de la part de dalt per obrir-les, fica un pessic de sal i un bon raig d'oli d'oliva, a poder ser si no de girasol. Ficar-les directament a la brasa durant un temps de 15 - 20 minuts.
Per menjar de fulla en fulla el mes tendre fins arribar al cor que és el més bó.
30min
Notes
també podem fer servir el forn o el microones, encara que com estan mes bones és a la brasa.
Etiquetes: Terres de l'ebre Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3470 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.