Ametllats
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Típica de: Espanya
Ingredients
- 6 ous
- 600 g d'ametlla tallada a trossos menuts
- 600 g de sucre
- Unes gotetes d'essència de llima
12 racions
Elaboració
Batrem les clares dels ous a punt de neu (es pot ajudar d'una batedora elèctrica). Les clares es baten fins que es pot girar el recipient sense que caiguen.
Afegirem el sucre a poc a poc i sense deixar de batre. Prèviament haurem torrat un poc l'ametlla trossejada i ja la tindrem refredada per tal d'afegir-la a la mescla del punt de neu.
Remenarem lleugerament i escudellarem amb una cullera dins dels motlles.
Els disposarem arreglats dins les llandes i els portarem al forn (un quart d'hora a 180 º) fins que pugen i després baixar un poc el foc.
Es van provant fins que estan cuits (evitar que es cremen de davall).
25min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2983 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.