Lasanya de carbassa i espinacs
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Lasanya
Recepta per forn
Estació: tardor
Ingredients
- 400 g. de pasta per a lasanya ja cuita
- 200 g. d'espinacs
- 1/2 kg. de carbassa
- 100 g. de ceba
- 1 culleradeta de sal
- 1 tassa de llet
- 50 g. de farina
- 250 g. de formatge mozarella
- 2 tasses de nata
- pebre al gust
- 125 g. de mantega.
Elaboració
Per preparar el farcit:
Poseu a bullir les fulles d'espinacs durant 3 minuts, tallades a trossos.
Sofregir amb una mica de mantega i els condiments i se li afegeix una mica de sal.
Reserveu en un bol.
Per separat, bulliu la carbassa tallada a daus.
Retireu-ho del foc quan la carbassa estigui tova. I sofregiu amb una mica de mantega, pebre i sal.
Retireu en un altre bol.
Per a la salsa:
Daurar la ceba molt picadeta amb la mantega, i afegir la farina per lligar una mica sense que arribi a torrar-se massa. I a continuació afegir la llet i la nata. Es va movent amb una cullera de fusta fins que s'espesseixi.
Muntar:
En una safata per a forn posar una capa de pasta, una capa de farciment, una de formatge i una de salsa, i així successivament alternant entre els dos farciments fins a acabar amb una de formatge a la part superior, per poder-lo gratinar.
Es fica al forn fort durant 45 minuts, i al final es gratina durant un parell de minuts.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3453 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.