Gambes o gambons amb la fregidora d'aire calent
La forma més fàcil de fer unes gambes en un tres i no res.
Recepta per fregidora d'aire
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Gambes o gambons
- All en pols
- Julivert
- Suc d'una llimona o llima
- Oli d'oliva
Elaboració
Prepara una picada amb l'all, el julivert, la sal, el suc de llimona o llima i l'oli d'oliva.
Fes un tall a l'esquena de cada gamba.
Unta les gambes amb la barreja de la picada.
Posa al fons de la fregidora el paper de forn, i a sobre una capa amb les gambes o els gambons. No els col·loquis amuntegats.
Forneja 6 minuts a 190ºC, dona'ls la volta i cuina uns altres 6 minuts a la mateixa temperatura.
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Enllaça aquesta recepta:
200 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.