Gambes o gambons amb la fregidora d'aire calent

La forma més fàcil de fer unes gambes en un tres i no res.

Recepta per
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Gambes o gambons
  • All en pols
  • Julivert
  • Suc d'una llimona o llima
  • Oli d'oliva

Elaboració

Prepara una picada amb l'all, el julivert, la sal, el suc de llimona o llima i l'oli d'oliva.
Fes un tall a l'esquena de cada gamba.
Unta les gambes amb la barreja de la picada.
Posa al fons de la fregidora el paper de forn, i a sobre una capa amb les gambes o els gambons. No els col·loquis amuntegats.

Forneja 6 minuts a 190ºC, dona'ls la volta i cuina uns altres 6 minuts a la mateixa temperatura.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

200 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: