Gambes saltades a la crema

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una dotzena de gambes
  • 1tasseta de conyac
  • 1/2tasseta de xeres
  • 40grs de salsa de tomàquet
  • 40grs de mantega
  • 100grs de crema de llet-
  • Un pols de sal
  • Un pols de pebre negre molt

2 racions

Elaboració

Comencem per saltejar les gambes en una paella i seguit afegim el conyac  i les flamegem
Apagada la flama posem el xeres i deixem bullir uns instants i salpebrem
A continuació afegim el tomàquet , donem unes voltes i retirem del foc Afegim de seguida la mantega i un cop desfeta afegim la crema de llet i servim calent.

30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3559 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

2 comentaris:

Lourdes Xargayo diu:
Ostres Jordi, !!!! amb lo bones que son al "natural", afegir-hi crema de llet......emmmm, no sé si m'agradarien. A més, a mi no m'agradan gaire cuites. !! una abraçada
Jordi Bosch Negre diu:
Estic totalment dacort amb tu Lourdes, simplement hem feia gràcia fer aquesta recepta,és de un llibre que tinc de Santi Santamaria.

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: