Crema de xampinyons

Categoria:
Tipus de plat:
Dieta: celíaca
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 600 grs. de xampinyons
  • 2 grans d'all
  • 1 ceba grossa
  • 1 litre d'aigua mineral
  • 40g farina d'arròs
  • 250cc de llet
  • 3 formatgets tipus caserio
  • 50cc.de nata líquida
  • oli i mantega
  • 2 rovells d'ou
  • pebre negre en pols, nou moscada i sal

6 racions

Utensilis

Un minipímer

Elaboració

Posar una mica d'oli i mantega dins l'olla i sofregir-hi els alls i la ceba tallada a daus; abans d'enrrossir-se, afegir els xampinyons trocejats i seguir saltejant uns moments. Afegir l'aigua calenta i coure durant uns 10 minuts. Diluir la farina d'arròs en la llet procurant que no quedi cap grumoll i abocar a l'olla; afegir la sal i el pebre i què bulli 12 minuts més. Apartar el foc, posar els formatgets i la nou moscada; triturar amb el minipímer. En una tassa dissoldre els rovells d'ou en una mica més de llet calenta, afegir una nou de mantega i la nata líquida. Abocar a la crema, remenar, afinar de sal i servir.

Notes

Dues cullerades soperes ben curulles de farina d'arròs venen a ser els 40g que indico a la recepta.


Etiquetes:         Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5950 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: