Crespells de Mallorca

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Mallorca
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 1 Kg de farina
  • 250 g de saïm
  • 250 g de sucre
  • 3 vermells d'ou
  • 1 got petit de suc de taronja
  • 1 got petit d'oli d'oliva
  • Pell d'una llimona ratllada
  • Canyella en pols
  • Sucre glaç (opcional)

Elaboració

En un ribell per amassar, posem el saïm a temperatura ambient, els vermells d'ou, el suc de taronja i l'oli. Ho barregem tot molt bé amb una espàtula fins que quedi una crema fina i sense grumolls. Incorporem el sucre, la pell de la llimona ratllada i la canyella. Continuem barrejant. Anem incorporant poc a poc la farina i barrejant-la amb l'espàtula. S'ha de barrejar i no amassar. Quan veiem que ha quedat una massa uniforme fem boles petites i amb l'ajut d'un corró l'aplanem que quedi d'un centímetre de gruixut més o menys. Amb l'ajut d'un got el tallem o bé es poden emprar motlles de figures per a fer galetes. Les anem dipositant en una safata plana per al forn untada amb oli. Ho posem a fer al forn pre-escalfat a 160 graus durant 20 minuts.
Els treiem del forn i els posem sobre una reixa per tal que es refredin. Una vegada freds, ja es poden menjar. Opcionalment, es poden espolvorejar amb sucre glaç.
Bon profit.

1h 30min


Recepta de cuina de Crespells de Mallorca

Crespells

Etiquetes:           Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

9848 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: