Truita de tot
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1Kg de patates
- 6 ous
- 1 ceba
- 300gr d'espinacs
- 1 carbassó
- 200gr de fesols
- Sal
- Oli
4 racions
Elaboració
És tallen les patates, les cebes, el carbassó a quadrets, és pose dins una paella amb oli, és tapa i és deixa que és vagi coent, quant està mig cuit és posen els espinacs fins que s'estamordeixen quant està casi cuit és posa sal i els fesols cuits. en un bol és baten els ous és pose el de la paella dins al bol és remena i és torna a posa a la paella i és va tombant fins que està cuita la truita.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2485 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.