Saginades

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Una tarrina de sagí.
  • El mateix pes de sucre.
  • 3 ous sancers.
  • Farina la que entri aproximadament uns 400g

Elaboració

Xafem el sagí amb una forquilla. Quant està una mica moldeable, afegim el sucre i continuem treballant fins que estigui barrejat.
Després hi afegim els ous i continuem treballant la massa.
Finalment hi afegim la farina i ho treballem amb les mans fins que quedi una bola fina i que no s'enganxi i la pugem aplanar amb el rodet de cuina.
Amb els motlles en forma d'estrella, rombe, lluna etc., anirem fent galetes i les posarem en una safata de forn i posarem un polsim de sucre pel demunt.
Les posarem al forn prèviament escalfat.
Quan les galetes comencin agafar color les podrem traure del forn.
El temps de cocció és de uns 10min depent molt del forn.

1h

Notes

No cal posar-hi res a la sefata perquè no s'angantxen.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2761 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: