Sèpia estofada

Ingredients

  • Una sèpia bruta grosseta
  • 250g de pèsols
  • Una patata grosseta
  • Dues safranories
  • Una ceba tendra
  • Oli i sal

4 racions

Elaboració

Ès troseja la sèpia es posa en una cassola amb l'oli roent, en compte de esquitxar-vos, quant la sèpia començar a estar toveta s'afegeix: La patata, la ceba i les safranories, s'ha fluixa el foc, es tapa i es deix que faci xup xup, quant começar a estar la verdura cuita s'incorporent els pèsols i la sal corresponent, es torna a tapar i fins que estiguin els pèsols aldentes, hi ha es pot servir.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2118 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: