Pota de vedella estofada
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dues potes de vedella, tallades a trossos de quatre dits de gruix.
- Sis fulles de llorer
- Una branca d'api
- Dues cebes
- Sis grans d'all pelats
- Oli d'oliva
- Sal
- Aigua
- Un grapat de grans de pebre negre
- Tomàquet fregit
- Ví blanc
- Julivert
- Pa fregit
- Un grapat d'ametlles torrades
4 racions
Elaboració
Primer de tot, en una olla amb aigua, posem a coure els trossos de pota, amb : aigua, sal, els grans de pebre, una ceba tallada per la meitat, tres alls pelats, tres fulles de llorer, i una branca d'api.
Quan la pota és cuita, la traiem, i escorrem una mica del brou, i ho reservem.
A part, en una cassola de terrissa, fregim amb oli d'oliva,: una ceba picolada, tres fulles de llorer, i tres alls pelats, laminats.
Quan és mig fregit, afegim el tomàquet fregit, i un raig de vi blanc. Afegim una mica del brou de coure la pota, i deixem que cogui a foc lent.
Seguidament, afegim la pota, i deixem que es cogui tot plegat, una estona més.
A part, fem una picada amb : pa fregit, les ametlles, un all pelat, i julivert. Ho afegim a la cassola, i deixem coure uns dotze minuts més, i ja la tenim llesta per servir.
40min
Etiquetes: Cuina de tardor-hivern La cuina dels estofats Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2372 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.