Filets de vedella a la napolitana
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 3 / 4 quilo de filets de vedella, preferentment de llom,
- 4 ous frescos,
- pa ratllat,
- sal,
- pebre,
- oli per fregir.
- Salsa de tomàquet,
- mozzarella i
- tiretes de pebrot del piquillo rostit.
4 racions
Elaboració
Prepara els filets de carn netejant de pells i greix i aixafant una mica. Salpebra, passa per ou batut i pa ratllat, aixafa amb el palmell de la mà o amb el full del ganivet. Fregir en oli d'oliva verge. Poseu-los en un paper absorbent, després, en una font per forn, i tapeu-los amb salsa de tomàquet, rodanxes de formatge mozzarela, tires de pebrot escalivat i porta al forn fort sense fondre del tot el formatge. Però, si aquest té consistència, Doral poc. Decora amb unes fulletes d'alfàbrega.
Notes
Si vols evitar el fregit, pots cuinar els filets al forn, cobrir-los, a mitja cocció, amb tomàquets perites frescos tallats a rodanxes fines, condimentant amb sal, orenga, i posant a sobre un tall de mozzarella i una altra vegada al forn, decorant amb tires de pebrot escalivat.
Etiquetes: Vedella Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2597 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.