Filets de llobarro a la mel
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Catalunya
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 llobarros de ració
- 200 grams de farina
- 2 tasses de cafè de mel
- 1 raig de oli de oliva
2 racions
Elaboració
Primer de tot netegem els llobarros traient el cap i la tripa i els rentem be sota la aixeta,(recordem guardar els caps al congelador per fer un fumet)
Després amb un bon ganivet, traiem els filets dels llobarros i els tallem a trossos
Podem guardar també les espines que quedaran en un tros, per fer fumet
Un cop fet això , posem una paella al foc amb un bon raig de oli a escalfar
Mentrestant preparem en un bol una pasta per arrebossar amb: la farina ,la mel i una mica de aigua, es prepara una pasta compacta però no gaire espessa a fi que es pugui fregir be
Ara passem els filets per la pasta i els passem a fregir a la paella i anem girant de tant en tant fins veure que ens queden rossos.
45min
Etiquetes: Peix Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3103 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.