Filets de llobarro a la mel

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 llobarros de ració
  • 200 grams de farina
  • 2 tasses de cafè de mel
  • 1 raig de oli de oliva

2 racions

Elaboració

Primer de tot netegem els llobarros traient el cap i la tripa i els rentem be sota la aixeta,(recordem guardar els caps al congelador per fer un fumet)
Després amb un bon ganivet, traiem els filets dels llobarros i els tallem a trossos
Podem guardar també les espines que quedaran en un tros, per fer fumet
Un cop fet això , posem una paella al foc amb un bon raig de oli a escalfar
Mentrestant preparem en un bol una pasta per arrebossar amb: la farina ,la mel i una mica de aigua, es prepara una pasta compacta però no gaire espessa a fi que es pugui fregir be
Ara passem els filets per la pasta i els passem a fregir a la paella i anem girant de tant en tant fins veure que ens queden rossos.

45min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3103 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

3 comentaris:

Àngels Fernández Guillén diu:
Deu ser boníssima aquesta combinació. Jo també aprofito tots els caps i espines per fer fumet. Salutacions.
Jordi Bosch Negre diu:
Es el millor que hi ha per fer fumet, jo el faig amb caps, espines , una branca de api i una ceba.
Dolça diu:
Que bo ha de ser aquest llobarro. M'ha agradat el recordatori d'aguardar el cap, jo trobo que per fer el fumet va bé tenir una carmanyola al congelador! És que a la cuina no s'ha de llençar res.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: