Lluç de palangre amb oli de vainilla
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Típica de: Port de Llançà
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 lluç de palangre de més o menys mig quilo
- 1 got petit de oli de oliva verge
- 1 baina de vainilla
2 racions
Elaboració
Comencem per netejar el lluç, en traiem el cap ,(el reservem per fer un fumet), en traiem també la tripa i el rentem be sota la aixeta i el tallem en rodelles i el posem a escorre
Posem un cassó al foc amb el oli de oliva i la baina de vainilla i deixem que el oli aromatitzi durant cinc minuts
Mentrestant posem el lluç en una plata de forn
Escalfem el forn a 180 graus
Ara reguem el lluç amb el oli de vainilla i enfornem durant un quart de hora
Retirem del forn i enplatem el lluç.
40min
Etiquetes: Peix Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5036 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.