Verat macerat
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Verats
- Sal
- Pebre
- Sucre
- Vermut (tant és.. negre o blanc)
Elaboració
Cobriu els verats, després de netejats, amb dues parts de sal i una de sucre i hi afegiu una quantitat generosa de pebre.
Deixeu-los reposar de uns 45 minuts a una hora segons la mida que tinguin.
Seguidament els espolseu, els assequeu, en treieu la pell i els pinteu amb la reducció que heu fet amb el vermut.
Aquesta reducció es fa ficant el vermut en un cassó i deixant que vagi bullint amb el foc baix durant el temps que trigui a fer-se com un almívar espesset per a poder pintar els verats.... Tingueu cura de no apujar el foc per a que no es cremi.
Notes
Acompanyats d'una bona amanida variada.....
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2889 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.