Romesco mariner de verats i patates
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Vuit verats de mida mitjana
- Vuit patates de mida mitjana
- Quatre cullerots del meu romesco (el trobareu a les meves receptes)
- Quatre cullerots de fumet de peix (el trobareu a les meves receptes)
- Un got de conyac
- Oli d'oliva
- Sal
- Farina
- Julivert picolat
4 racions
Utensilis
Una cassola marinera metal·lica gran
Un batedor de varetes
Un plat de fusta
Unasafata plana amb paper de cuina
Una paella gran
Elaboració
Primerament, netegem els verats i de cada verat en fem dos filets, els salem, els enfarinem i els fregim en una paella amb oli d'oliva uns tres minuts, i tot seguit els fiquem en una safata amb paper de cuina per treure l'excés d'oli, i els reservem.
A part, pelem les patates, les tallem a rodanxes d'un dit de gruix i les reservem.
Seguidament, en una cassola marinera, fiquem el got de conyac amb el foc baix i un cop calent el flamegem. A continuació, afegim el romesco i ho remenem amb el batedor de varetes.
Tot seguit, afegim el fumet de peix i seguim remenant.
A continuació, afegim les patates, corregim de sal i deixem que coguin a foc baix fins que estguin mig cuites.
Tot seguit afegim els filets de verat i deixem que cogui tot plegat fins que les patates siguin ja cuites. Per acabar, espolsem força julivert picolat pel damunt, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb un plat de fusta a sota.
1h
Etiquetes: Cuina de primavera Cuina marinera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1621 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.