Remenat de bacallà amb panses i pinyons

Ingredients

  • 1 lliura de bacallà esqueixat
  • 150 grs. de panses sense pinyol
  • 150 grs. de pinyons
  • All en pols
  • 2 tomàquets montserrat grossets
  • 100 grs. d'olives negres

4 racions

Elaboració

Si cal, poseu una estona amb aigua el bacallà.
Quan el tingueu al vostre gust, el poseu a escórrer i quan estigui prou escorregut, el passeu uns minuts per la paella amb oli no massa calent, junt amb les panses i els pinyons que previament haureu remullat una estona.
Vigileu que aquests minuts no siguin masses, per tal que el bacallà no perdi melositat; només amb 4-5 minuts n'hi ha prou.

30min

Notes

Servir-lo acompanyat de mig tomàquet per cap amb unes quantes olives negres posades a dintre de cada forat que tingui el tomàquet...


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2939 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Montse boada colome diu:
Molt bona recepta

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: