Remenat de bacallà amb panses i pinyons
Categoria:
Amanides i plats freds
Estació: primavera estiu
Ingredients
- 1 lliura de bacallà esqueixat
- 150 grs. de panses sense pinyol
- 150 grs. de pinyons
- All en pols
- 2 tomàquets montserrat grossets
- 100 grs. d'olives negres
4 racions
Elaboració
Si cal, poseu una estona amb aigua el bacallà.
Quan el tingueu al vostre gust, el poseu a escórrer i quan estigui prou escorregut, el passeu uns minuts per la paella amb oli no massa calent, junt amb les panses i els pinyons que previament haureu remullat una estona.
Vigileu que aquests minuts no siguin masses, per tal que el bacallà no perdi melositat; només amb 4-5 minuts n'hi ha prou.
30min
Notes
Servir-lo acompanyat de mig tomàquet per cap amb unes quantes olives negres posades a dintre de cada forat que tingui el tomàquet...
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2799 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.