Crema de cogombre

Ingredients

  • Cogombres
  • Oli, sal, vinagre
  • Fulletes de menta
  • Iogurt grec

Elaboració

Peleu els cogombres i talleu-los a trossets
Els passeu pel pimer afegint-hi oli, sal i, si es vol, unes gotetes de vinagre i també tres o quatre fulletes de menta
Quan hagueu passat una mica tot això, hi afegiu el iogurt (un o dos segons els cogombres que hagueu possat)
Tot seguit, ho poseu a la nevera una bona estona, contra més millor, ja que ben fresca, aquesta crema, és d'alló més apetitosa...

30min

Notes

Si no voleu trobar miques de les llavors dels cogombres, paseu la crema pel colador xinès o colador de malla fina, abans de posar-la a la nevera


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4124 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: