Bacallà daurat (Bacalhau dourado)
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Remenat
Típica de: Portugal
Dieta: hipocalòrica
Estació: primavera
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 gr de bacallà esmicolat dessalat (el d'esqueixada, perfecte)
- 400 gr de patata palla
- 2 cebes mitjanes
- 1/2 got de llet
- 5 brins de safrà
- 1 ou
- Una mica de julivert fresc
2 racions
Elaboració
1. En un recipient, bat l'ou, afegeix-l'hi la llet i els brins de safrà, que infusioni en fred.
2. Pica petitona la ceba i cou-la a la paella fins que estigui transparent.
3. Tira-hi la patata palla, que s'estovi amb l'escalfor i l'oli.
4. Tira-hi el bacallà dessalat i remena fins que estigui fet.
5. Finalment, tira-hi la barreja líquida (ou+llet+safrà), fins que cualli una mica per l'ou que conté.
6. En fred, ja sobre el plat, pica una mica de julivert fresc al damunt.
Boníssim i rapidíssim!!!!
15min
Notes
Aquesta és una recepta típica portuguesa, de quan el bacallà era menjar "de pobre" (mare meva... ha plogut molt des de llavors...)
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1791 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.