Canelons d'estiu

Ingredients

  • 20 canelons El Pavo per bullir.
  • 200g de pernil dolç.
  • 1 llauna d'olives farcides.
  • 4 ous dusos.
  • 1 llauna de tonyina.
  • 1 tomàquet madur.
  • Maionesa.

4 racions

Utensilis


Bandeja de servir

Elaboració

Es fa una massa amb la picadora,amb tots els ingredients i es ratlla el tomàquet perquè
quedi ben lligat.
Un cop bullits els canalons, s'emboliquen amb la massa i s'hi posa la maionesa per sobre.
Es ratlla un ou dur i el posem al damunt.Tot seguit els posarem a la nevera.
Els canelons se serviràn freds.

20min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

20622 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: