Canelons d'estiu
Categoria:
Amanides i plats freds
Típica de: Catalunya
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 20 canelons El Pavo per bullir.
- 200g de pernil dolç.
- 1 llauna d'olives farcides.
- 4 ous dusos.
- 1 llauna de tonyina.
- 1 tomàquet madur.
- Maionesa.
4 racions
Utensilis
Bandeja de servir
Elaboració
Es fa una massa amb la picadora,amb tots els ingredients i es ratlla el tomàquet perquè
quedi ben lligat.
Un cop bullits els canalons, s'emboliquen amb la massa i s'hi posa la maionesa per sobre.
Es ratlla un ou dur i el posem al damunt.Tot seguit els posarem a la nevera.
Els canelons se serviràn freds.
20min
Etiquetes: 1 plat Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
20318 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.