Bacallà escaldat amb mussolina d'all
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Típica de: Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Ingredients
- 4 talls de bacallà dessalat
- 4 alls tendres
- 50g d'allioli casolà
- 200ml de nata per cuinar
- Farina
- Oli
4 racions
Utensilis
Bandeja maca de servir
Elaboració
Prepareu el bacallà enfarinant-lo i regant-lo amb una mica d'oli.
Emboliqueu-lo amb paper de plata.
Coeu-lo al forn a 280º durant deu minuts.
Talleu els alls tendres ben finament i escaldeu-los.
Finalment feu una mussolina amb els alls triturats,la nata reduïda i l'allioli.
Poseu el bacallà en una safata de forn i tireu la salsa de mussolina per sobre i els gratineu.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3703 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.