Canelons de torró de crema cremada i nata muntada

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Torró de crema cremada
  • 250 gr. de nata muntada
  • Encenalls de xocolata blanca

4 racions

Elaboració

És un postre força simple, el qual no necessita cocció i amb tan sols 10-15 minuts ja es pot servir.
Primerament, cal aplanar el torró amb un rodet, de tal manera que quedi amb 0,5 centímetres de gruix, sempre procurant que no quedi massa sec. Per evitar que s'assequi, podem posar paper de forn a ambdues cares del torró abans d'aplanar.
Seguidament, muntem la nata i la posem al lateral de la làmina de torró.
Enrotllem el torró, començant per l'extrem on hi havíem posat la nata, i quan estigui enrotllat, el deixem en el frigorífic.
I just abans de servir-lo a taula, el tallem amb el nombre de racions desitjades i si ho desitgeu també podeu repartir alguns encenalls de xocolata blanca pel damunt per acabar de decorar.
Fet això, està a punt per impressionar els presents a taula.

10min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2721 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Lourdes Xargayo diu:
Hola. Jo he fet aquests postres, i queda espectacular, però encara hi queda més, si talles el torrò, a trossos, i desprès els aplanes, un a un, els cargoles com una neula petita, i al moment de servir, l'omples amb la nata. Queden individuals, i fàcils per menjar.!!!

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: