Canelons de torró de crema cremada i nata muntada
Categoria:
Postres i dolços
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Torró de crema cremada
- 250 gr. de nata muntada
- Encenalls de xocolata blanca
4 racions
Elaboració
És un postre força simple, el qual no necessita cocció i amb tan sols 10-15 minuts ja es pot servir.
Primerament, cal aplanar el torró amb un rodet, de tal manera que quedi amb 0,5 centímetres de gruix, sempre procurant que no quedi massa sec. Per evitar que s'assequi, podem posar paper de forn a ambdues cares del torró abans d'aplanar.
Seguidament, muntem la nata i la posem al lateral de la làmina de torró.
Enrotllem el torró, començant per l'extrem on hi havíem posat la nata, i quan estigui enrotllat, el deixem en el frigorífic.
I just abans de servir-lo a taula, el tallem amb el nombre de racions desitjades i si ho desitgeu també podeu repartir alguns encenalls de xocolata blanca pel damunt per acabar de decorar.
Fet això, està a punt per impressionar els presents a taula.
10min
Etiquetes: Canelons Torró Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2590 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.