Creps
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Crep
Típica de: França
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 275 g de farina
- 3 ous
- 300ml de llet
- 1 cullerada d'oli
- Sal
- Mantega
- Condiment: (xocolata, tonyina, sucre, ...)
4 racions
Elaboració
En un bol es posa la farina, la sal, els ous i es barreja amb una batedora el millor possible perquè no quedin grumolls, i se li va afegint la llet molt a poc a poc i una cullerada d'oli fins que quedi una massa líquida. Es deixa reposa 2 hores. Si la massa està molt espesa es pot afegir aigua. En una planxa o una paella anti-adherent. S'unta amb mantega, i es tira un cullerot de massa i ràpidament s'estén per obtenir una massa mol fina i esfèrica. Quan estigui daurada, s'hi afegeix el contingut de l'interior, es plega i es serveix ràpidament per no perdre l'escalfor.
30min
Etiquetes: Crep Postres Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2344 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.