Ous al niu
Categoria:
Ous i làctics
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 4 pans rodons
- 4 cullerades de sobrassada
- 4 ous
4 racions
Elaboració
Primer de tot es tallen els pans rodons per la part de dalt, com si traguéssim la tapa del pa rodó. És important no tallar el pa just per la meitat, sinó el plat perdria la gràcia, repeteixo tallem el pa per dalt.
Després buidem el pa per dins, de manera que pràcticament sol deixem la crosta. Seguidament, posem una cullerada de sobrassada a cada pa. En cas de que no ens agradi la sobrassada, podem posar foie gras, o altres condiments, tot i que el condiment per excel·lència és la sobrassada.
Fet això, agafem els ous i separem la clara del rovell, el rovell el dipositem amb cura perquè no es peti dins del pa. I amb la clara, amb una batedora, hem d'aconseguir el punt de neu, és a dir que quedi esponjosa. Després en una paella amb molt oli i molt calent, posem el panet i el coem tirant-li l'oli per sobre, quan el rovell quedi al punt posem la clara muntada proporcionalment a cada ou. Quan quedi la clara dorada, també depen del gust de cadascú. Després i posem la tapa que havíem tret abans, i li afegim una mica més d'oli per sobre. Quan estigui això, fem el mateix amb la resta dels ous. Després el servim i a gaudir d'un dels millors plats que he provat mai.
30min
Notes
Tot i que sembli un plat petit, amb un ou per persona hi ha més que suficient, ja que omplen molt.
Etiquetes: Ous Ous al niu Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3098 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.