Ous remenats amb cansalada

Ingredients

  • 4 ous
  • 8 llesques de cansalada
  • 1 remet d’herbes fresques
  • 1 mica de sal
  • 1 mica de pebre
  • 120 ml de nata
  • 2 llesques de pa

2 racions

Elaboració

Enrotlla dos talls de cansalada, en un objecta cilíndric que pugui anar en el microones.
Si es fa al forn normal, es pot fer servir un objecte metàl·lic.
Col·loca el cilindre de 15 a 19 segons al microones (la durada depèn de la força de microones). Això significa que el greix no es distribueix al microones, només cal posar una tovallola de paper sobre ella.
Bat bé l’ou amb les herbes fresques, la sal i el pebre i aboca a la paella freda.
Després encén el fogó, remena contínuament, però no deixis els ous remenats massa durs, si és necessari, allunya la paella del foc, al final afegeix un rajolí de nata o crema fresca i barreja bé.
El més important, és que la paella no arribi a ser massa calenta!


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3901 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: