Cassoleta de recapte express
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Tapes
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- Uns 8 cm de botifarra crua.
- Uns quants xampinyons petits.
- Un ou.
- Quatre dents d'all, pelats i esclafats.
- Un tomàquet tallat a quarts.
- Un raig d'oli.
- Un raig de vi.
- Sal i pebre.
- Julivert fresc picat.
1 racions
Elaboració
Tallo la botifarra a trossos i la poso amb la resta d'ingredients, excepte l'ou, en una cassola de terrissa. Ho poso a foc fort durant uns quants minuts.
Un cop la botifarra està feta, hi faig un lloc al mig, hi tiro l'ou (que no estava a la nevera!!) amb una mica de sal gruixuda sobre el rovell i apago el foc.
I llest per servir!
15min
Notes
Òbviament, no cal dir que, ni que sigui un tòpic... lo millor és sucar-hi pa.
Etiquetes: Fàcil Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2989 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.