Bacallà a la llauna, sobre llit d'espinacs a la catalana
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Espinacs a la catalana ( els podeu trobar a les meves receptes )
- Bacallà a la llauna ( el podeu trobar a les meves receptes )
4 racions
Utensilis
Una llauna plana, pel forn
Una paella gran
Un cassó gran
Quatre plats grans, de porcellana blanca
Elaboració
Primerament, fem els espinacs com explico a la meva recepta, i un cop fets, els reservem calents damunt la planxa. A continuació, fem el bacallà a la llauna com explico a la meva recepta, i ja podrem passar a muntar els plats. Primerament, fem un llit d'espinacs en el centre del plat, i damunt posem el llom de bacallà a la llauna, i ja els podrem servir a taula.
1h 10min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3823 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.