Iuca amb all i julivert
Categoria:
Altres
Recepta per vaporera
Dieta: celíaca
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Iuca
- All
- Julivert
- Sal
- Pebre blanc molt
- Oli d’oliva verge extra
4 racions
Elaboració
Pelar la iuca i tallar-la a daus uniformes. Posar-hi una mica de sal.
Coure-la al vapor, durant uns 25 minuts. Comprovar que estigui cuita.
Mentrestant, pelar i trinxar finament uns alls. Saltejar-los amb oli a foc lent.
Quan l’all comenci a estar daurat, afegir els trossos de iuca, julivert finament picat, pebre blanc i sal (la iuca es mes aviat dolça).
Remenar-ho tot bé i servir.
35min
Notes
En un dels meus viatges per Amèrica del sud, la vaig descobrir en el seu origen. Una fusió entre moniato i patata.
Cuinada i menjada allà de mil maneres diferents: sopa, farina (mandioca), semola (tapioca), pa (casabe), bunyols, pures, salses, aperitius, begudes (yaraque i cachiri) i fins i tot en postres.
Aquest tubercle, és un aliment molt complet i digestiu, que alimenta a milions de persones a tot el mon. Petits i grans. No porta gluten, així doncs és apte per a celíacs.
Ara toca cuinar-la aquí, amb un toc ben nostre: oli, all i julivert.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3744 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.