Escamarlanets amb all i julivert
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Aperitiu
Típica de: Costa Brava Nord
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Mig quilo de escamarlanets frescos
- Un raig de oli de oliva
- 5 grans de all picats
- Unes branques de julivert picat
- Un pols de sal
3 racions
Elaboració
Primer de tot posem una paella al foc amb oli de oliva a escalfar
Preparem el all i julivart picats en un plat, tots dos barrejats
Un cop calent el oli de la paella i tirem els escamarlanets i els salem una mica
Donem unes voltes que es fregeixin , no massa , ja que son petits i nessessiten poca cocció
El el momento abans de treure del foc i afegim el all i julivert per sobre i remenem be a fi que es reparteixi el all i julivert
En aquest momento, cap a taula.
30min
Etiquetes: Marisc i crustacis Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2916 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.