Arròs dues verdures amb pernil Ibèric
Categoria:
Arrossos i pastes
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 275 gr. d’arròs DOP Delta de l'Ebre
- 2 pastanagues
- 1 carbassó mitjà
- 700 cc de brou de verdures i carn
- 50 gr. de pernil Ibèric
- Formatge Parmesà (per ratllar)
- Sal
- Oli
- Pebre
- Oli de tòfona
- Unes gotes de salsa Worcestershire
4 racions
Elaboració
Rentar les verdures. Tallar-les a dauets petits i saltar-les amb poc oli a foc viu. Incorporar l’arròs i remenar.
Afegir el brou calent. Bullir a foc fort uns 6 minuts. Posar-hi sal, pebre i unes gotes de la salsa Worcester. Continuar bullint a foc més baix. En cas necessari, es pot afegir més brou calent.
Quant l’arròs estigui al punt, afegir el pernil tallat a tiretes petites, barrejar i deixar reposar un minut.
Abocar l’arròs amb les verdures i el pernil al plat. Fer-hi una polvoritzada amb oli de tòfona. Ratllar-hi per sobre, una mica del formatge parmesà ratllat. Servir immediatament.
30min
Notes
Maridatge:
Recomano un parell d’opcions: el vi rosat Vinya Maians Vell de Vins Grau (servit a uns 8-10º) o el Blanc Picapoll del Mas de Sant Iscle (servit a uns 8º), ambdós de la D.O. Pla de Bages
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1932 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.