Rovellons o Pinetells a la graella amb picada d'all i julivert

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dotze rovellons o pinetells de mida mitjana
  • Oli d'oliva
  • Julivert picolat
  • Dos alls pelats
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Una picada d'all, julivert i oli d'oliva feta amb la batedora elèctrica

2 racions

Utensilis

Una graella elèctrica
Un plat pla gran
Una batedora elèctrica Un biberó de plàstic

Elaboració

Primerament, amb la batedora elèctrica fem una picada: d'all, julivert i oli d'oliva, i un cop feta la fiquem en el biberó de plàstic i la reservem.
Seguidament, netegem els bolets i el rentem una mica a raig d'aixeta, els salpebrem i els fiquem a la graella elèctrica amb el barret cap amunt. Quan ja comencen a estar cuits de sota, els girem i els fiquem amb el barret cap avall, els reguem amb una mica de picada, deixem que s'acabin de coure, i ja els podrem anar posant en el plat amb el barret a sota, i els servirem a taula regats amb una pica de picada del biberó.

1h

Notes

Aquesta recepta la farem quan en els mercats ja trobem rovellons o pinetells.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1762 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: