Rovellons o Pinetells a la graella amb picada d'all i julivert
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Aperitiu
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dotze rovellons o pinetells de mida mitjana
- Oli d'oliva
- Julivert picolat
- Dos alls pelats
- Sal
- Pebre negre en pols
- Una picada d'all, julivert i oli d'oliva feta amb la batedora elèctrica
2 racions
Utensilis
Una graella elèctrica
Un plat pla gran
Una batedora elèctrica Un biberó de plàstic
Elaboració
Primerament, amb la batedora elèctrica fem una picada: d'all, julivert i oli d'oliva, i un cop feta la fiquem en el biberó de plàstic i la reservem.
Seguidament, netegem els bolets i el rentem una mica a raig d'aixeta, els salpebrem i els fiquem a la graella elèctrica amb el barret cap amunt. Quan ja comencen a estar cuits de sota, els girem i els fiquem amb el barret cap avall, els reguem amb una mica de picada, deixem que s'acabin de coure, i ja els podrem anar posant en el plat amb el barret a sota, i els servirem a taula regats amb una pica de picada del biberó.
1h
Notes
Aquesta recepta la farem quan en els mercats ja trobem rovellons o pinetells.
Etiquetes: La cuina dels bolets Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1762 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.