Galtes de porc rostides amb rovellons
Ingredients
- Dues galtes de porc
- Uns quants rovellons
- Dues cebes
- Quatre grans de all
- Una tassa de cafè de conyac
- Un raig de oli de oliva
- Un pols de sal
- Un pols de pebre
1 racions
Elaboració
Posem una cassola al foc amb un raig de oli de oliva a escalfar
Mentrestant fem uns talls a sobre de les galtes i les salpebrem
En una paella i fregim lleugerament els rovellons a trossos i els reservem
Ara fregim les galtes a la cassola
Tot seguit afegim la ceba pelada i laminada a la cassola
Ara afegim els grans de all pelats i tallats per la meitat al llarg
Afegim el conyac i tapem la cassola, a foc mig, més aviat baix
Deixem coure i anem sacsejant la cassola de tant en tant
Si veiem en algun moment que la cocció es queda seca, podem afegir una mica de brou o aigua
Quant veiem que ens falta més o menys uns deu minuts per acabar la cocció, afegim els rovellons
Sacsegem be la cassola i deixem coure el conjunt
Tot plegat estarà a punt.
1h 30min
Etiquetes:
Carn
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6104 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.