Brocheta de porc adobat
Categoria:
Carns
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Carn de porc a daus-Oli d'oliva-Sal-Pebre negre-Pebre vermell-Julivert picat-Conyac-
2 racions
Utensilis
Un bol, una planxa i un ganivet de cuina.
Elaboració
Preparem un bol , i posem oli , julivert picat, els pebres molts , una mica de sal i un raig de conyac. Barregem be el contingut del bol i seguidament i posem la carn de porc a caus . Ho deixem macerar una bona estona perquè la carn s'impregni be dels gustos . Després preparem les broquetes en pals de fusta o metall adequats per l'ocasió i per ultim farem les broquetes a la planxa , paella o caliu , segons disposem.
1h
Etiquetes: Brasa Brochetes Broquetes i enfilalls Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3360 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.