Broquetes de bou marinat

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 400 grams de carn de bou
  • 1 pot de salsa Teriaki
  • Enfilalls de fusta per fer les broquetes

3 racions

Elaboració

Prenem el tall de carn de bou i en fem daus de uns dos centímetres de gruix
Els posem en un recipient a marinar amb salsa Teriaki, que quedin coberts,durant deu hores
Durant les deu hores anirem remenant de tant en tant els daus de carn
Un cop passades les deu hores, passem a muntar les broquetes
Per ultim, cuinarem les broquetes amb una planxa, o si ho volem també pot ser al caliu.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2089 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: