Galtes de rap amb all i julivert
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Catalunya
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Tres galtes de rap
- Un raig de oli de oliva
- Un pols de sal
- Dos grans de all
- Una mica de julivert picat
2 racions
Elaboració
Posem una paella al foc amb oli a escalfar
Mentrestant traiem la pell que tenen les galtes de rap i les tallem a trossos
Piquem els grans de all i els barregem amb el julivert picat
Un cop calent el oli i fregim les galtes de rap fins a veure que venen rosses
Un cop fet això i escampem el all i julivert i remenem be uns instants i passem a un plat.
30min
Notes
Les galtes de rap normalment son molt bones en el suquet de peix, però si volem el dia que netegem el rap per fer un suquet en separem les galtes i les guardem al congelador per fer un altra dia aquesta recepta.
Etiquetes: Peix Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4503 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.