Rovellons i Pinetells flamejats

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Uns quants rovellons i pinetells
  • Un raig d'oli d'oliva
  • Un pols de sal
  • Un raig de conyac

2 racions

Elaboració

Primer de tot rentem i tallem a trossos els bolets
Els escorrem be
Posem una paella al foc amb unes gotes d'oli, poquet ja que els bolets deixen anar el seu suc
Salem una mica els bolets i donem unes voltes
Quan ja quasi be estiguin cuits , i tirem el raig de conyac i flamegem
Un cop hagin absorbit el suc els bolets , retirem i enplatem.

20min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2887 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: