Platillo de bolets
Categoria:
Altres
Típica de: Catalunya
Estació: tardor
Ingredients
- Uns quants rovellons
- Uns quants pinetells
- Uns quants camagrocs
- Una botifarra de carn crua
- Una xulla de cansalada
- Un raig d'oli d'oliva
- Una mica de brou de carn
- Un pols de sal
- Un pols de pebre negre molt
2 racions
Elaboració
Rentem els bolets i si son grossos els tallem a trossos, els camagrocs no caldrà, la seva mida és ideal sencer
Tallem la botifarra a trossos i la xulla de cansalada també
Posem una cassola de terrissa al foc amb un raig d'oli d'oliva a escalfar
Un cop calent i tirem la botifarra i donem unes voltes
Seguidament i afegim els bolets i salpebrem una mica el conjunt
Donem unes voltes amb el foc una mica viu i afegim la cansalada
En aquest punt, afegim una mica de brou de carn i sacsegem la cassola i tapem
Anem remenant de tant en tant deixant coure mes o menys uns deu minuts
30min
Etiquetes: Bolets Botifarra Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4986 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.